Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube
Kronings Volautomatische Airco

Zeer Krachtig – Zeer stilaircokronings

Kronings NORDIC K2200 airconditioningsysteem met warmtepomp.

De Kronings NORDIC K2200 is een air-conditioning systeem met ingebouwde warmtepomp, deze is zeer efficient en stil in vergelijking met een aantal andere systemen in de markt.

Het systeem is voor koelen ontwikkeld voor de warme temperaturen in Australie en voor het verwarmen is dit systeem ontwikkeld voor de koude winters in de noordelijke landen.

De compressor is speciaal ontwikkeld om te kunnen verwarmen met een buitentemperatuur van minus -5 graden en een luchtvochtigheid van 40% wat bijna 10 graden lager in temperatuur is in vergelijking met soortgelijke systemen.

Het systeem is voorbereid zodat deze bijgevuld kan worden met koelvloeistof indien nodig, zodat dit systeem toekomstbestendig is en de levensduur wordt verlengd.

 – Luxe op z’n best!

 De hoge efficiënte en zeer stille compressor werken bij hoge en lage buitentemperaturen, en het feit dat het systeem zowel kan worden bediend met de afstandsbediening en een ingebouwde LED-display, zorgen ervoor dat u het systeem kunt gebruiken zowel in de zomer als in de winter.

Het systeem weegt slechts 29 kilo dit is 5 tot 12 kilo lichter dan het gewicht van de andere vergelijkbare systemen met dezelfde efficiëntie.  

Kronings NORDIC  2200 is speciaal ontwikkeld voor warme zomers en koude winters – daarom wordt deze de Kronings NORDIC genoemd.

Specificaties en voornaamste kenmerken.

Het warmtepomp en airconditioning systeem is een lichtgewicht dak gevormd systeem.

Een omgekeerd koelproces airconditioning heeft een ongeëvenaarde efficiëntie en biedt één van de zuinigste vormen van verwarming. Het apparaat biedt zowel verwarming als koeling, tevens wordt de lucht gefilterd en ontvochtigd.

Door het lichtgewicht ontwerp is dit systeem geschikt voor een scala van toepassingen die voor de grotere systemen niet te haalbaar zijn.

Het systeem heeft vele innovatieve functies:

  • Compacte afmetingen maken het systeem veelzijdig.
  • De warmtepomp produceerd 70% meer warmte dan andere systemen in deze categorie.
  • Het systeem is Ultra laag, dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het rijden en meer bewegingsvrijheid in uw garage of carport.
  • Automatische instelling voor verwarmen met een lage omgevingstemperatuur
  • Infra-rood afstandsbediening.

 

 

Spanning in Volt : 230V,50hz
Nominale koel capaciteit: 2.0kw / 7000 BTU
Nominale verwarm capaciteit: 2.2kw / 7500 BTU
Maximum Amp, koelen: 3.9A
Maximum Amp, verwarmen: 4.0A
Aanloopstroom: 18A
Lucht levering binnen, Maximaal: 110l/s
Totaal gewichtt: 29kg
Hoogte: 205mm
Breedte: 560mm
Lengte: 975m
Binnenmaat Hoogte: 65mm
Binnenmaat Breedte: 535mm
Binnenmaat Lengte: 555mm