Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Daglichtpanelen


Wel eens aan daglicht / zonnepanelen voor op uw caravan of camper nagedacht?

Beter voor uw accu’s, het milieu en natuurlijk uw portemonnee! Met één of meerdere zonnecellen op uw kampeermiddel kunt u i.c.m. uw huishoudaccu 1 of meerdere dagen onafhankelijk van de stroompaal op de camping verblijven, dus ook die mooie plekjes waar geen geen stroom voorhanden is zijn nu bereikbaar. De in het verleden geproduceerde panelen gingen eigenlijk pas hun werk doen bij voldoende “echte” zon instraling, de panelen van de huidige generatie gaan al werken bij daglicht. Natuurlijk gaat de capaciteit wel omhoog bij volledige zon instraling.

De sets daglichtpanelen die wij verkopen zijn voornamelijk met de mono-kristallijn panelen, omdat die een beter rendement geven bij bewolkt en minder zonnige dagen. Welk paneel het meest geschikt is voor uw situatie, kunnen wij samen met u bepalen. Aan de hand van uw behoefte en uw stroom verbruiksgedrag.

Prijzen van de panelen:

  • 75Wp set los  € 199,50
  • 100Wp set los € 239,00
  • 140Wp set los € 299,00

Montage van de sets € 150,00, inclusief vakkundige verlijming van het paneel.

Waterdicht plaatsen van de kabeldoorvoer op uw dak, het aansluiten van de panelen en huishoudaccu op de laadregelaar.

Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere panelen aan te sluiten of een duo regelaar die ook de startaccu van de camper van stroom voorziet.