Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Electrische uitdraaisteunen

Kronings electrische uitdraaisteunen ™ is een nieuw, vereenvoudigd systeem. Vier elektromotoren, een digitale controlebox en gemakkelijke afstandsbediening, die kan worden gecombineerd met het Kronings ™ caravan moving systeem. 

Monteer 4 motoren op uw originele uitdraaisteunen, en u bent klaar om uw uitdraaisteunen te bedienen met dezelfde afstandsbediening als van het caravan moving systeem.

 Het systeem is revolutionair en is eenvoudig in gebruik en installatie.

De electrische uitdraaisteunen gaan automatisch naar beneden, tot ongeveer 20 cm boven de grond. Hierna kunt u elke steun afzonderlijk met de afstandsbediening nauwkeurig afstellen.

De afstandsbediening van het Kronings ™ moving systeem en electrische uitdraaisteunen is uniek in de markt. Als eerste met een dubbele functie, waardoor je in staat bent om zowel het Kronings ™ moving systeem als de electrische uitdraaisteunen op dezelfde afstandsbediening te bedienen.

kronings afstandbediening kronings-steun uitdraaisteun

Enige voorwaarde voor het installeren van Kronings uitdraaisteunen ™-systeem is dat uw uitdraaisteunen een spindel / doorn heeft op de achterkant van uw standaard gemonteerde uitdraaisteunen!

 Specificaties

 

Gewicht
Frequentie
Spanning
Batterij
Lift
Elektrische gebruik
Stand-by
Snelheid 
8,4 kg (Totaal gewicht voor 4 motoren)
1. klasse/433,92 Mhz
12V
75 – 105 Ah (Yellowtop aanbevolen)
Tot 85 kg (Maximum 2.500 kg caravan)
25-30Ah
< 10 mAh
13 – 16 seconden (elke steun)

 Prijs vanaf € 799,00

 

Bel voor meer info ! Wij kunnen U altijd een zeer scherpe aanbieding doen !