Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

P1 mover volautomaat:

P1automaat

Een goede caravanmover is geen overbodige luxe. Maar dan kiest u natuurlijk wel een winnaar; een krachtpatser die uw caravan makkelijk en moeiteloos door de meest zware omstandigheden trekt! Grind, modder, steile hellingen, obstakels… Geen probleem voor de krachtige P1. De P1 volautomaat is leverbaar in zowel enkelas als tandemas uitvoering.

Met de P1 caravanmover manoeuvreert u uw caravan op alle ondergronden en in elke situatie snel op de juiste plek. Optimaal veilig en makkelijk te bedienen met de afstandbediening. Het overzichtelijke display geeft in één oogopslag informatie zoals prestaties en accucapaciteit.

KRACHTIGE PRESTATIES:
Kracht, gebruiksgemak en veiligheid zijn de belangrijkste kenmerken van onze P1 caravanmover. Eigenschappen die in de caravanbranche zeker zijn opgemerkt. Niet voor niets won de P1 de KCK Movertest 2012. Bovendien schreef Kampeer & Caravan Kampioen van de ANWB “verbluffend staaltje krachtpatserij met de P1 als absolute winnaar”.

WINNAAR KCK-MOVER TEST..NIET VOOR NIETS!!
De P1 heeft verschillende sterke eigenschappen, zoals krachtige en uiterst betrouwbare elektromotoren, een relatief laag energieverbruik, afstandbediening met informatief display, gedegenelektronica, een robuust ontwerp en constructie en optimale grip. Dat, in combinatie met de krachtige prestaties, maakt de P1 tot een overtuigende winnaar in de KCK Movertest.

P1automaat2
VEILIGHEID STAAT VOOROP:
Het mechanische en elektronische systeem van de P1 zorgt voor een uitgebalanceerde overbrenging van de kracht op de wielen en houdt de caravan daarmee keurig in het spoor. De caravan kan eenvoudig worden bijgestuurd. Uniek is de beveiliging die de motoren van de P1 Automatic terugtrekt van de banden zodra de caravanstekker wordt aangesloten op de auto. Ook laat de P1 Automatic de caravan op een helling volledig stilstaan.

AUTOMATIC:
De P1 Automatic is het toppunt van comfort. Met één druk op de afstandbediening zorgen de compacte opzetmotoren dat de aandrijfrollen gelijkmatig tegen de caravanwielen worden gedrukt.

GEPRODUCEERD VOLGENS DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN:
De P1 wordt in Europa geproduceerd met de beste materialen en volgens de meest strenge kwaliteitseisen (ABE, TÜV en ISO kwaliteitsnormen). We hebben bewust niet gekozen voor de meest geavanceerde technologie, maar voor bewezen technologie die onder alle omstandigheden betrouwbaar blijft en bovendien perfect voldoet.

P1kastenab

TECHNISCHE SPECIFICATIES:
Toegestaan totaalgewicht: 3000 kg (max. 15% helling)
Type aanhanger: enkelassig
Voedingsspanning: 12 V
Gemiddeld stroomverbruik: 15 A
Maximale stroomopname; 120 A
Standby stroomopname: <15 mA
Gewicht: 34,3 kg
Maximaal stijgingspercentage: 15% bij 3000 kg
Obstakelhoogte (loodrecht): ca. 6 cm
Snelheid: 12,5 cm/s
Soft start: ja
Bediening aandrijfrollen: elektrisch
Bereik afstandsbediening: 20 m
Frequentie afstandsbediening: 868MHz 2-weg communicatie
Batterij afstandsbediening: Lithium-ion, oplaadbaar
Wegrijd beveiliging: ja
Overbelasting beveiliging: ja
Lage accuspanning beveiliging: ja
Er is een upgrade beschikbaar van enkelassige naar dubbelassige uitvoering.

SONY DSC