Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Schadeherstel

Als heel Nederland van zijn of haar vakantie geniet gebeurt er soms wel iets waardoor uw recreatie voertuig beschadigd raakt. Wij vinden dit vervelend voor u, maar wij kunnen de schade aan uw voertuig perfect voor u herstellen.Hebt u schade aan uw recreatievoertuig kom bij ons aan om een schadecalculatie te laten maken, zo weet u precies wat het gaat kosten. Als u verzekerd bent kunnen wij het eventueel regelen met uw verzekeringsmaatschappij.

Wat te doen bij schade?

Optie 1 : Neem contact op met uw verzekeraar of tussenpersoon en meld uw schade. Maak daarna een afspraak om uw recreatievoertig te brengen bij Verweij Caravans VOF

Optie 2 :   Neem uw polisblad, caravankenteken en uw legitimatie mee naar ons, wij regelen dan de schade met verzekeringsmaatschappij.
 
Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen, dus waar uw bezit ook verzekerd is wij kunnen de schade altijd voor u herstellen. Laat U niet misleiden door bepaalde schadesturing, U bent altijd vrij om zelf te bepalen waar U uw caravan laat herstellen. De schadesturingen die er zijn, gaan altijd ten koste van de kwaliteit, immers de provisie door de desbetreffende herstelbedrijven naar de maatschappij moet toch door iemand betaald worden: in dit geval door U!
Laat daarom uw caravan door ons herstellen, en welke “voordelen” er ook door uw maatschappij beloofd worden bij herstel bij “andere” bedrijven (eigen risico etc..), wij kunnen hier altijd een goede (of betere) afspraak met u over maken.
Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen dus u hoeft u niet te laten “sturen” naar een bedrijf waar u liever niet naar toe gaat.
Wij gaan zeker niet roepen dat we de grootste zijn, maar wij geven nog wel de ouderwetse kwaliteit en aandacht!
Voordelen op een rij:
 
  • gratis halen en brengen in een straal van 50km
  • gratis overdekte opslag bij langdurige reparaties
  • gratis wasbeurt
  • gratis APK CaravanCheck keuring
  • gratis schaderegeling bij herstelopdracht
  • minimaal 2 jaar garantie
  • etc..

Dus waar U ook verzekerd bent, bij o.a:

maatschappijen

Of alle andere, het maakt niet uit , neem bij schade contact op met ons.