Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Update Satenne PS-2

Software update Satenne PS-2 :

Vanaf heden zijn wij in staat om in eigen huis een software update voor uw Satenne PS-2 receiver uit te voeren.

satenne-ps-2-besturingskast

  • 1 juli 2015: door transponderwijzigingen op Astra 1 kan de Satenne PS-2 deze satelliet wel vinden maar niet meer “locken”. Een software update hiervoor is per direct beschikbaar.
  • 12 januari 2016: door transponderwijzigingen op Astra 3 kan de Satenne PS-2 deze satelliet niet meer vinden. Een software update hiervoor is per direct beschikbaar. Neem contact op met uw verkooppunt voor het verkrijgen van deze update.
  • 15 juli 2016: wederom transponderwijzigingen op Astra 3 waardoor deze satelliet niet meer gevonden worden. Update 26 juli: de benodigde software update is per direct beschikbaar.
  • 26 juli 2016: de software update is door ons uit te voeren, kom langs met uw kast, U kan erop wachten (+/- 15-20 min), kosten bedragen € 59,00.

 

Info over de Satenne PS-2:

Satenne PS-2 satelliet schotel

Wilt u ook tijdens uw vakantie naar de Nederlandse zenders kunnen blijven kijken? Dat kan met de PS-2 can Satenne, een betaalbare en lichtgewicht satelliet schotel systeem.

De satellietantenne is compact met een groot ontvangstbereik en biedt aanzienlijke voordelen zoals de beschermkap, diefstalbeveiliging, volautomatische zoekfunctie en autoskew voor optimale ontvangst. De combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatieve technologie maakt de Satenne PS-2 tot de meest praktische en handzame automatische satellietantenne.

 

Eenvoudig te plaatsen en bedienen

Het handzame en eenvoudige bedieningspaneel toont in één oogopslag de 8 voorgeprogrammeerde satellieten. Na selectie van de gewenste satelliet, zoekt de Satenne PS-2 automatisch verbinding en geeft het satellietsignaal door aan uw satellietontvanger. Binnen het ontvangstbereik biedt de Satenne PS-2 onbezorgd het beste signaal.