Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On TwitterVisit Us On Google Plus

Verhuurvoorwaarden camper

De huurprijs is inclusief 21% BTW, verzekering en 2.000 km per week. Extra gereden kilometers € 0,20 per km.

De camper is exclusief Diesel. U krijgt de camper met volle tank diesel en U dient de camper afgetankt met diesel te retourneren. Indien dit niet gebeurd worden er service kosten a € 20,00 in rekening gebracht en rekenen wij voor het aftanken € 2,00 per liter voor diesel.

In het hoogseizoen geldt een minimale huurperiode van 2 weken. Buiten het hoogseizoen zijn weekenden of een week mogelijk.

De huurperiode gaat in op vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur tot vrijdagochtend 11.00 uur.

De campers zijn W.A. en casco verzekerd incl. inzittende verzekering. Ook is er pechhulp in Europa verzekerd. Huurder is aansprakelijkheid voor het eigen risico. ( € 1000,00 per gebeurtenis)

Het eigen risico is € 1.000,00 per schadegeval.

De waarborgsom is € 1.000,00. Dit bedrag wordt bij tijdige inlevering van een schone en onbeschadigde camper binnen 30 dagen teruggestort op uw rekening, eventueel onder inhouding van door de huurder verschuldigde extra kosten.

Bij het niet tijdig terugbrengen van de camper wordt minimaal 1 dag huur plus een extra vergoeding van € 250,00 in rekening gebracht .Elke volgende dag te laat inleveren is wederom een extra vergoeding van € 250,00 plus de daghuur.

Bij vertrek is de camper schoon, het is de bedoeling dat bij terugkomst het interieur en exterieur schoon zijn. Tevens dient het cassettetoilet leeg en schoon te zijn en de schoon/vuilwatertank dienen te zijn geleegd. Voor een niet schoongemaakte camper wordt € 100,00 borg ingehouden.

U dient zorg te dragen voor een afgesloten camper als U de camper verlaat.

De helft van het huurbedrag dient direct na boeking overgemaakt te worden. Het resterende huurbedrag en de waarborgsom dienen uiterlijk 3 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.

Huurder kan tot 8 weken voor vertrek annuleren tegen een vergoeding gelijk aan de aanbetaling. Bij annulering binnen 8 weken voor vertrek is de verhuurder de overeengekomen huurvergoeding volledig verschuldigd. Ter dekking van dit risico kan de huurder een annuleringsverzekering afsluiten bij een willekeurige verzekeraar. De huurder is gehouden binnen 2 weken na annulering de huurvergoeding te betalen onder aftrek van de reeds vooruit betaalde bedragen.

De bestuurder moet minimaal 21 jaar zijn en zeker 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B en/ of BE

Een reisverzekering bevelen wij zeker aan, met clausule”vervangend vervoer”.

Het is verboden om in de camper te roken. Het houden van huisdieren is in de camper niet toegestaan.

Kosten die direct verband houden met het gebruik van de camper zoals brandstof, extra toiletvloeistof, lekke banden, tolgelden, boetes, gerechtskosten etc. komen voor rekening van de huurder.  

Eventuele reparaties aan de camper worden pas na toestemming van de verhuurder verricht.

Voor niet genoten huurdagen zal geen restitutie worden verleend.

Bij reservering van de camper is voor alle bestuurders legitimatie d.m.v. een geldig paspoort/ identiteitskaart en rijbewijs verplicht. Bij reservering gaat de huurder akkoord dat eventueel zijn of haar persoonsgegevens worden geverifieerd.